vrijdag 12 februari 2010

Boomkwekerijen Van Geem

In weinig jaren is Boomkwekerijen Van Geem erin geslaagd tot één van de belangrijkste producenten van haagplanten uit te groeien. Onze voornaamste afnemers zijn tuincentra en tuinaannemers.


Specialisatie maakt er een hoge graad van mechanisatie mogelijk waardoor op grote schaal een bijzonder kwaliteitsvol product geteeld wordt. Zorg dragen voor het milieu wordt hier daadwerkelijk toegepast onder de vorm van mechanische onkruidbestrijding en teeltafwisseling met groenbemesters zoals soedangras, gele mosterd, tagetes,...


Reeds meerdere jaren wordt deze milieuvriendelijke onkruidbestrijding met succes toegepast. Tijdens de zomer 2001 werd op het bedrijf een demodag “Mechanische en Thermische Onkruidbestrijding in de Rijenteelt van Haagplanten” georganiseerd.


Nieuw: in de rubriek "zoek uw haag" kan je nu via een organogram snel dé haag terugvinden die beantwoordt aan al uw eisen.


Van oktober tot mei kunnen ook particulieren bestellingen afhalen, dit enkel op zaterdagvoormiddag tussen 9u en 12u. Bestellingen dienen wel minstens drie dagen op voorhand doorgegeven te worden. Dit kan telefonisch, via fax of e-mail.

Wij zijn ook terug te vinden op de site van Tuinadvies, die U kan bereiken via onderstaande link.
Tuinieren met Tuinadvies

Boomkwekerijen Van Geem
Grote Zadelweg 50
B-9420 Erpe-Mere
België
Tel: +32 (0)53/77 75 77
Fax: +32 (0)53/78 60 23

Geen opmerkingen:

Een reactie posten